15:02
Атестація 2018

 

 Від нас, від нашого вміння, від нашої майстерності, від нашого мистецтва та мудрості залежить життя дитини, здоров’я, розум, характер, воля, інтелектуальне обличчя, її місце та роль у житті, її щастя.

В. О. Сухомлинський

 

Атестація - 2018

 

Атестаційний період – це надзвичайно важливий етап діяльності школи. 26.03.2018 року в школі  відбулась традиційна педагогічна рада вчителів, які атестуються, де педагоги мали можливість виступити і довести перевагу власних методів роботи з розвитку творчого потенціалу.

Успішна реалізація цілей та завдань сучасного освітнього  процесу неможлива без постійного підвищення кваліфікації педагогічних кадрів, зокрема наполегливої самоосвітньої роботи. Слід підкреслити: саме самоосвітньої, бо, за словами Жан-Жака Руссо, тільки вона спроможна сформувати справді ерудовану та всебічно розвинену особистість, якою, без сумніву, має бути освітянин.

      Досвід свідчить, що атестація відіграє основну роль у становленні, згуртуванні та вихованні творчого колективу. Під час атестації вивчаються професійні якості вчителя, його сильні та слабкі сторони, рівень загальної культури, створюються оптимальні умови для вивчення і впровадження педагогічного досвіду кращих учителів школи.

У нашій школі, традиційно, на педагогічній раді заслуховують творчі звіти вчителів, які атестуються в поточному навчальному році.

Заступник директора з НВР      Ананова Т. О.

 

 

 

 

Переглядів: 412 | Додав: Директор | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]