19:58
Допомога воїнам АТО сьогодні - мир завтра
Ще одним кривавим клеймом для України відходить в історію 2014 рік. Українці вкотре підтверждують, що гідність і воля, прагнення до незалежності є основним для нашого народу. Тільки дуже прикро, що у XXІ столітті незалежність потрібно відстоювати зі зброєю в руках і кожного дня гинуть наші захисники.
Але цей складний для країни час згуртував нас. У країні розгорнуто волонтерський рух. Наша територіальна громада та колектив (педагогічний, учнівський, обслуговуючий) Лошкарівської ЗОШ І-ІІІст. не стоїть осторонь.
Влітку вчителі взяли участь в акції "ТУРБОТА", у вересні було розгорнуто благочинну акцію "Допоможемо захисникам Вітчизни". Під час якої було зібрано теплі речі, речі особистої гігієни, продукти харчування, медикаменти. Але на цьому ми не зупинилися. У листопаді вчителями, учнями та батьками 1-11 класів організовано благодійний осінній ярмарок "Допомога воїнам АТО сьогодні - мир завтра".
Столи кожного класу ломилися від всякої домашньої смакоти та осінніх фруктів і овочів. Дуже приємно, що батьки допомагали дітям не тільки приготувати смаколики, а й продати їх.
Усі зібрані на ярмарці кошти учні вирішили віддати на лікування пораненого бійця, випускника нашої школи, захисника Вітчизни Гончарова Євгена. Бажаємо йому швидкого одужання.

Заступник директора з ВР Ю.В.Сацик



Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 654 | Додав: Юлія_С | Рейтинг: 3.8/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]