16:42
Ми вам довірим Батьківщину
«Любов до Вітчизни і любов до людей – ось два стрімкі потоки, які зливаючись, утворюють могутню річку патріотизму».
Наші захисники мають своє свято – День Збройних сил України, яке відмічаємо 6 грудня. І вже стало традицією вітати цього дня усіх чоловіків, хлопців, а особливо виразити свою повагу та висловити слова вдячності ветеранам Великої Вітчизняної війни. Напевне, цим ми хочемо зайвий раз їх привітати та підкреслити у чоловіках такі риси як мужність, сміливість, чесність, щедрість.
У школі з 01.12 по 05.12 проведено тиждень спортивно -патріотичного виховання
“Спорт – це сила,краса і здоров’я” до проведення якого було залучено учнів з 1 по 11 класи. Прес – центром учнівського самоврядування випущено стіннівку та вітальні листівки; вчителями фізичної культури, протягом тижня, проводились різноманітні спортивні змагання: естафети для учнів початкової ланки; міні-футбол, волейбол, теніс, шашки, шахи, інтелектуальні конкурси – для учнів 5-7 та 8-11 класів. Тиждень завершили загальношкільним cвятом «Славні лицарі України».
Підсумок проведення тижня спортивно – патріотичного виховання, оголошення результатів змагань та нагородження переможців відбудеться на загальношкільній лінійці 8 грудня . Переможців змагань нагороджено грамотами, а учасників – подяками.
Заступник директора з ВР Ю.В.Сацик
Переглядів: 967 | Додав: Юлія_С | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]