12:12
Святий Миколай в гостях у дітей
Святий Миколай в гостях у дітей

Святий Миколай – чудотворець, доброчинець, чарівник. У ніч на 19 грудня, у день його пам’яті , він розносить дарунки дітям, вітає з зимою, благословляє на добрі вчинки.
У нас, в Україні, усе відбувається тихо-тихо. У ніч з 18 на 19 грудня в оселі, де живуть діти, нечутно приходить Миколай і так само нечутно кладе переважно під подушки, а іноді у черевички сплячої малечі жадані дарунки. І що характерно — саме ті дарунки, які собі намріяли слухняні хлопчики й дівчатка. Звідки Миколай знає, що кому потрібно? Взагалі-то напередодні чарівної ночі належить написати лист-прохання до Святого, покласти записку на вікно і сподіватися на здійснення мрії: Чи то Ангел, чи то яка пташка-невидашка той лист забере. І Миколай точно знатиме, чого від нього сподіваються. Але якщо малюк ще не вміє писати, то Святий і так здогадається.
А зранку 19 грудня Святий Миколай завітав до учнів нашої школи, захотів подивитися на діток, яких бачив вночі сплячими, та повеселитися разом з ними.
Для учнів початкової школи пройшло дійство «Святий Миколай в гостях у дітей» . Миколай з янголятком вітали слухняних діток та дарували їм подарунки. Дітки співали гостям пісень та розповідали віршики. Звісно, не обійшлося і без Антипка, який намагався підсунути різочки, та полоскотати ними неслухняних, але діточки пообіцяли Святому Миколаю , що вони будуть чемні, слухняні, наче янголятка і гарно – гарно вчитимуться.
На свято завітали і шановні гості – сільський голова Ковтун Л.В. та соціальний працівник Куркова С.Є., і привітали школярів з улюбленим, довгоочікуваним дитячим святом.
Не залишив Святий Миколай без привітань і побажань учнів- старшокласників та працівників школи.
«Тому, Святий Миколай,
На всякий час помагай…»

Ю.Сацик, заступник директора з виховної роботи
[color=blue][color=red]
Переглядів: 595 | Додав: Юлія_С | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]