13:03
Протокол
[c]Протокол № 2
загальношкільних батьківських зборів
Лошкарівської ЗОШ І-ІІІ ст.
[/c]
Від 18.05.2018 року
ЧЕРГА ДЕННА:
1.Про організоване закінчення 2017 – 2018 навчального року.
2. Про підготовку школи до нового 2018-2019 року.
3.Різне
СЛУХАЛИ:
По першому питанню слухали Бараненко Т.М., директора школи, яка довела до відома батьків про порядок закінчення навчального року, ЗНО ТА ДПА у 2017 – 2018 н.р.
Учні четвертого класу склали ДПА з математики та української мови і літературного читання. Дев’ятикласники здають українську мову (диктант), математику та українську літературу. Випускники 11 класу обов’язково складають ЗНО з української мови і літератури та 2-3 предмети за вибором.
Розповіла про досягнення учнів у ІІ турі Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін.
Запросила батьків на свято Останнього дзвоника, яке відбудеться 31.05.2018 року.
Сацик Ю.В., заступника директора з виховної роботи, яка ознайомила батьків зі співпрацею школи з ЦССССДМ. Протягом навчального року навчальний заклад неодноразово відвідували дані служби та інспектора ювенальної превенції. Показані фільми, проведені бесіди про вплив соціальних мереж на свідомість підлітків, мобільний телефон під час освітнього процесу та на інші актуальні теми.
По другому питанню слухали директора школи Т.М.Бараненко, яка ознайомила присутніх з організаційними питаннями щодо підготовки школи до нового навчального року.
Бібліотекаря школи, Сацик Ю.В., яка довела до відома присутніх про стан забезпечення підручниками учнів школи на 2018-2019 н.р.

ВИСТУПИЛИ:
Сацик Ю.В., заступник директора з виховної роботи, яка ознайомила присутніх з листом МОН України про проведення Всеукраїнської благодійної акції «Назустріч мрії» збір коштів для онкохворих дітей та дітей, які постраждали під час антитерористичної операції.
УХВАЛИЛИ:
1. Ремонт класних кімнат покласти на батьків учнів.
2. Для проведення косметичних ремонтів коридорів та рекреацій звернутися по спонсорську допомогу до керівників фермерських господарств та підприємців.
3. Провести благодійний ярмарок 01.06.2018 року, до якого залучити учнів 1-10 класів, вчителів та працівників школи. Зібрані кошти перерахувати за вказаними реквізитами в листі МОН України або надати допомогу членам громади, які її потребують.
4. Продовжувати залучати до проведення заходів ЦССССДМ та інспекторів ювенальної превенції.

Голова зборів О.Г.Тишковець
Секретар Я.О.Норова
Переглядів: 347 | Додав: natastepanova1989 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]