17:43
"Велична і свята, моя ти Україно!"
Велична і свята, моя ти Україно!
22 січня Україна відзначила чергову річницю з дня проголошення Акта Злуки Української Народної республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Протягом багатьох років, а саме з 21 січня 1999р., в Україні відзначали Свято Дня Соборності. З 2011 року це свято стало ще більш величне й урочисте - День Соборності та Свободи України. Цей день - нагадування про те, що сила нашої держави в єдності українських земель.
Учні та вчителі Лошкарівської ЗОШ І-ІІІст. не стоять осторонь жодних громадських подій та знаменних і пам’ятних дат.
Так, з 15.01 по 22.01 у школі було проведено тиждень, присвячений Дню Соборності та Свободи України. Заходи проводились як для окремих класів так і загальношкільні, до проведення яких було залучено вчителів, бібліотекаря, учнівське самоврядування. Протягом тижня проведено виховні години «Соборність України: від ідеї до сьогодення»; бесіди, учнівська конференція, єдиний день інформування;оформлено тематичну виставку «Соборність України. Україна і сучасний світ»; прес-центром учнівського самоврядування випущено стінгазету.
Підсумком тижня стало загальношкільне свято, приурочене цій даті «Велична і свята, моя ти Україно!» Активну участь у підготовці та проведенні заходу взяли учні 5 класу зі своїм класним керівником Бараненком В.В.
Ведучі свята, учні 8 класу, розповідали про основні етапи становлення соборної держави. П’ятикласники, одягнені в елементи українських костюмів,
розповідали вірші, співали пісні про нашу славну Україну.
Ми вірим в майбутнє твоє, Україно!
Говорять сьогодні дорослі й малі,
Бо ти в нас – найкраща, бо ти в нас єдина,
Немає такої, як ти на землі…
Переглядів: 703 | Додав: Юлія_С | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]