16:02
Шкільна бібліотека - стратегічний партнер освіти
Книга – це складова частина та головний носій загальної культури. Її образ складається з багатьох чинників, які несуть в собі пізнавальну, моральну, естетичну та іншу інформацію. Якою б за формою книга не існувала, вона стає універсальним зберігачем соціального досвіду. Книга має двоїстий і навіть багатоманірний характер. Вона може виступати і засобом збереження інформації для людей наступних поколінь, і засобом комунікації. Книга супроводжує людину з раннього дитинства, несучи світло розуму та знань, виховуючи та скеровуючи духовно, естетично.
В основі діяльності бібліотеки нашої школи серед різних напрямків інформаційного обслуговування учнівсько – педагогічного складу активно впроваджуються також наочні форми роботи. Це сприяє найбільш повному й ефективному розв’язанню освітянських питань та активному вихованню учнів. У будь – якому вигляді – традиційному чи електронному книга залишається чинником освіти, культури і має виховну функцію.
У рамках місячника «Шкільна бібліотека – стратегічний партнер освіти» протягом жовтня у Лошкарівській ЗОШ І-ІІІст. проведено ряд виховних заходів, які популяризують книгу та читання.

Бібліотекар Ю.В.Сацик
Переглядів: 563 | Додав: Юлія_С | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]