10:20
Тижнів знань з основ безпеки життєдіяльності
На виконання спільного наказу Державної служби України з надзвичайних ситуацій та Міністерства освіти і науки України від 26.04.2013 р. № 193/470 «Про проведення Тижнів знань з основ безпеки життєдіяльності у дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах України», комплексного плану основних заходів із безпечної життєдіяльності дітей на 2013-2014 н.р. від 29.08.2013 р., з метою підняття рівня інформаційно-просвітницької роботи з питань безпечної поведінки у побуті, попередження надзвичайних ситуацій та застереження випадків травмування учнів під час навчально-виховного процесу у нашій школі проведено
Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності учнів під час навчально-виховного процесу, дозвілля та відпочинку з 12.05 по 16.05.2014 року.
На першому заході, лінійці, учні були ознайомленні з планом проведення Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності.
Протягом Тижня було проведено конкурси, вікторини на знання правил безпечної поведінки та з питань профілактики невиробничого травматизму.
14.05 організовано и проведено День цивільного захисту з практичним відпрацюванням евакуації «Обережно! Розлив ртуті!», відпрацьовані практичні дії з засобами індивідуального захисту, проведено уроки та бесіди з питань безпечної життєдіяльності та профілактики травматизму: «Найпростіші засоби захисту органів дихання», «Правила користування респіратором», «Радіаційна безпека і захист населення у разі виникнення надзвичайних ситуацій», «Правила користування предметами побутової хімії», «Будь обережнім під час збирання грибів і лікарських рослин» та заходи з відпрацюванням дій в умовах виникнення надзвичайних ситуацій.
Поновлено інформаційно-довідкові куточки з питань безпеки життєдіяльності.
Головна умова проведення Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності підготувати учнів до вибору правильного рішення для виходу з НС із найменшими втратами и надати необхідні практичні навички.
Переглядів: 557 | Додав: Юлія_С | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]