12:26
Урочиста лінійка, присвячена 69-й річниці Великої перемоги "Пам'ятаємо минуле заради майбутнього"
Пам’ятаємо минуле заради майбутнього
9 травня - це велике свято для нашого народу, хоча й зі сльозами на очах. Бо перемога над коричневою чумою коштувала нашому народу, так дорого, що важко навіть виміряти всю глибину горя і втрат, які випали на його долю.
Журавлиними клинами відходять у вічність учасники війни, рідіють ряди вдів... Час невблаганно стирає з памяті факти, події... Та тільки не імена воїнів- визволителів, які власною кров’ю вибороли мир.
Щороку День Перемоги кожному з нас служить нагадуванням – немає більшої цінності,ніж радість життя та мир на землі.
Наша школа не стоїть осторонь, розроблено ряд заходів, присвячених 69-й річниці Великої Перемоги. Проводяться акції : «Пам'ять», «Ветеранське подвір’я», «Від серця – до серця»; операція «Світанок». Так 7 травня було організовано та проведено екскурсію до кімнати Пам’яті для учнів 1-4 класів «Наш край у роки Великої Вітчизняної війни» . Урок мужності. Поезія воєнних років «Це потрібно не мертвим, це потрібно живим».
8 травня проведено єдиний урок пам’яті «Збережемо мир на планеті» та урочисту лінійку «Пам’ятаємо минуле заради майбутнього». Організовано тематичні екскурсії до сільського музею.
Нехай свято Перемоги вселяє в душу кожного оптимізм, віру та надію в торжество добра і справедливості. Хай завжди над нашими головами буде мирне небо!

ЗДВР Ю. В. Сацик
Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 726 | Додав: Юлія_С | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]