00:12
Обласна науково-практична конференція

28 лютого у Дніпропетровському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти проходила обласна науково-практична конференція "Використання можливостей сучасного освітнього середовища для організації навчання дітей з особливими освітніми потребами" на якій була присутня заступник директора школи з навчальної роботи Ананова Тетяна Олександрівна. 

   Перед учасниками конференції виступили: Романенко М.І., ректор ДОІППО, доктор філософських наук, професор; Родименко І.М., декан факультету корекційної педагогики ДОІППО, кандидат педагогічних наук, доцент; Ватковська М.Г., проректор з наднових систем навчання та комунікації, завідуюча кафедрою управління інформаційно-освітніми проектами ДОІППО, кандидат філософських наук; Зайцев В.І., проректор з науково-педагогічної работи ХАІ, доктор технічних наук та інші. У своїх виступах всі піднімали питання організації дистанційної освіти для дітей з особливими потребами, з використанням платформи "Класна оцінка".
 
 
Ватковська Марина Григорівна, проректор з наднових систем навчання та комунікації, завідуюча кафедрою управління інформаційно-освітніми проектами ДОІППО, кандидат філософських наук і Ананова Тетяна Олександрівна після конференції.
Переглядів: 832 | Додав: Директор | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]