У категорії матеріалів: 7
Показано матеріалів: 1-7
Показано матеріалів: 1-7
Сортувати за:
Даті ·
Назві ·
Рейтингу ·
Коментарям ·
Завантаженням ·
Переглядам
Виготовлення виробів з бісквітного тіста. Оздоблення бісквітних тістечок 7 клас Тема: Виготовлення виробів з бісквітного тіста. Оздоблення бісквітних тістечок. Мета: Сформувати вміння та навички приготування бісквітного тіста та виготовлення виробів з бісквітного тіста. Навчити правильно користуватись електродуховкою, дотримуватись правил техніки безпеки. Виховувати охайність і терплячість, любов до праці. Розвивати почуття господині-продовжувачки роду.. |
Виконання тамбурного та стеблового швів 5 клас Тема: Виконання тамбурного та стеблового швів. Мета: навчальна: формувати вміння та навички виконувати тамбурний та стебловий шви; виховна:виховувати бережливість, охайність; розвиваюча: розвивати уяву, точність рухів, увагу, пам'ять, окомір. |
Особливості національної кухні. Приготування дерунів. 7 клас Тема: Особливості національної кухні. Приготування дерунів. Мета: Ознайомити учнів з історією розвитку української кухні; з загальною характеристикою харчових продуктів національної кухні; з національними стравами. Виховати повагу і любов до минулого, до традицій наших предків. Сформувати вміння та навички в приготуванні дерунів. |
Розміщення малюнку на тканині. Перенесення малюнку. Технологія виконання швів «уперед голку» 5 клас Мета: навчальна: ознайомлення з основними правилами розміщення малюнку на тканині, основними способами перенесення малюнку, формування вмінь виконувати шви «уперед голку» та «за голку»; виховна: виховувати патріотизм, любов до праці, акуратність; розвиваюча: розвивати пам’ять, мислення, точність рухів. |
Тема: Технологія виконання тамбурного та стеблового швів. Мета: навчальна: оволодіти знаннями з технології виконання стеблового та тамбурного швів, формувати вміння та навички виконувати ці шви; виховна:виховувати бережливість, охайність; розвиваюча: розвивати уяву, точність рухів, увагу, пам'ять. |
Тема: Технологія виконання шва «козлик» та оксамитового шва. Мета: навчальна:ознайомити учнів із оксамитовим швом та швом «козлик», формувати вміння та навички їх виконувати. виховна: виховувати бережливість, любов до праці, охайність; розвиваюча: розвивати пам’ять, мислення, точність рухів, окомір. |
Технологія приготування перших страв. Приготування супу-пюре 7 клас Тема: Технологія приготування перших страв. Приготування супу-пюре. Мета: Ознайомити учнів з професією кухаря. Формувати знання з технології приготування перших страв. Виховувати та розвивати в учнів любов до охайності під час приготування перших страв. |